Adventskalenders 2021

Adventskalenders 2021
Voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur. Voor veel kinderen is dit een spannende tijd. Vaak tellen ze de dagen af tot Sinterklaas en Kerstmis. Al sinds de negentiende eeuw wordt in veel huishoudens een adventskalender gebruikt om de dagen af te tellen tot Kerstmis. Tegenwoordig zijn er een heleboel verschillende adventskalenders voor kinderen te koop. Wij zetten de leukste voor je op een rij. 

LEGO City Adventskalender 

Deze LEGO City adventkalender is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar. Elke speelgoedverrassing heeft eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat zelfs beginnende LEGO bouwers een leuke bouw- en speelervaring hebben.

LEGO Friends Adventkalender 

Tussen de 24 cadeautjes vinden kinderen 5 LEGO Friends personages in de vorm van een micropoppetje. Ook is er voor elke vriendin een cadeautje dat bij haar interesses past. Met deze creatieve bouwset kunnen kinderen de gezelligheid van de feestdagen naspelen, zoals een boek lezen in een gemakkelijke stoel bij het haardvuur naast de kerstboom.

Tony's Chocolonely adventskalender

Dit jaar is de Tony Chocolonely adventskalender voor het eerst verkrijgbaar. Achter ieder vakje zit een heerlijk stukje chocolade verstopt.

PLAYMOBIL Adventskalender "badplezier zeemeerminnen"

De speelset bevat een adventskalender met 24 verrassingen, twee zeemeerminnen en een zeemeerminjongen, een zeepaardenkoets, twee grote zeepaardjes, een babydolfijn, een zeeschildpad, een pijlstaartrog, een baby-octopus, zeester, visnetten, een schatkist, koraal en nog veel meer magische extra's voor geweldig speelplezier in de oceaan.

Schleich adventskalender

Schleich heeft dit jaar drie verschillende kalenders, waaronder deze variant. 24 grote verrassingen om mee te spelen of te verzamelen; een geweldig kerstcadeau. Meteen klaar om te spelen. Verras uw kind nu met deze mooie Adventskalender van Schleich Farm World Boerderij 2021 98271.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.