Kleinkinderen winactie

Regelmatig vind je op Kleinkinderen.nl mooie winacties. Deze week maak je kans op ‘Het te gekke geldboek’ van Arwen Kleyngeld. Dit boek wordt in Nederland en Vlaanderen uitgegeven door Fontaine Uitgevers.

Over het boek

Het is er altijd, wordt over de hele wereld gebruikt en iedereen kent het: geld. Geld ligt aan de basis van heel veel dingen die we elke dag doen en gebruiken. Hoe zou het zijn als je er héél erg veel van had of juist heel weinig? En wat als je alles weg zou geven? Er zijn veel spannende verhalen over geld; over hele rijke mensen, gulle gevers, rovers, hackers en piraten of hoe mensen aan spullen kwamen vóór er geld bestond. Hoe zit het nou precies met cryptogeld en blockchain? Wat is investeren, sparen, beleggen en spelen met geld? Waarom kost iets wat het kost? Wat is veel geld en wat is weinig? Wie bepaalt dat eigenlijk?

Geld kan te gek zijn, maar ook gekmakend of waardeloos. Het kan je rust geven of juist veel stress bezorgen. Je kunt er hele mooie en hele lelijke dingen mee doen. Eigenlijk is geld van alles. Maar een ding is het niet: saai!

Het te gekke geldboek is voor kinderen vanaf zeven jaar. Het boek kost € 19,99 en heeft 128 pagina’s.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze mooie prijs:

1 - Volg @kleinkinderen.nl Instagram en/of op Facebook en @deleukstekinderboeken

2 - Laat onder deze Instagram-post of deze Facebook-post weten dat je meedoet en waarom je het boek wilt winnen

3 - Optioneel: tag iemand die deze prijs of Kleinkinderen.nl ook wel leuk vindt!