Samenwerken en adverteren

Kleinkinderen.nl is er voor opa's en oma's die het beste uit de tijd met hun kleinkinderen willen halen. Op ons platform vind je tips, uitjes, cadeautjes en handige adviezen om de mooiste herinneringen mee te maken. Samen met de kleinkinderen, maar ook voor jezelf om weer even op te laden.

Deze website is gloednieuw maar de groei zit er goed in. Nog voor we live gingen was er al enorm veel animo door zowel grootouders als adverteerders. Kleinkinderen.nl is dé plek waar (alleen kwalitatieve) ondernemingen en organisaties bij opa's en oma's (NL en BE) van nu onder de aandacht komen.

Download > HIER de factsheet

Advertentiemogelijkheden

Hieronder een indicatie van verschillende manieren om samen te werken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 Optie Prijs Kenmerken
Blogpost €145,- 300 woorden, redactie schrijft de tekst, met linkjes en beeld, permanent online
Winactie €75,- Tijdelijk online, 1 x in nieuwsbrief, 1 x op Facebook en 1 x op Instagram
Blogpost + winactie €185,- Combinatie deal
Advertentiepakket op maat v.a. €250,- Neem contact op

Advertentiebeleid

Het platform Kleinkinderen.nl kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we met enige regelmaat een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content/advertenties. Dat is niet altijd direct zichtbaar, daarom sluiten we blogartikelen en/of acties altijd af met een duidelijke vermelding van een mogelijke samenwerking. Ook wordt de samenwerkende partij altijd getagd in social media berichten. Wat ons rest te melden is dat we kritisch zijn op deze adverterende partijen, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Kleinkinderen.nl. Zo waarborgen we de integriteit, kwaliteit en transparantie naar onze lezers en volgers. En zo kan Kleinkinderen.nl jou blijven inspireren!

Neem voor meer informatie en/of vragen altijd contact op: info@kleinkinderen.nl