Over Kleinkinderen

Kleinkinderen.nl is er voor opa's en oma's die het beste uit de tijd met hun kleinkinderen willen halen. Op ons platform vind je tips, uitjes, cadeautjes en handige adviezen om de mooiste herinneringen mee te maken. Samen met de kleinkinderen, maar ook voor jezelf om weer even op te laden.
Of je nu wel of niet actief kunt zijn, dichtbij of ver weg woont, de familie vaak of weinig ziet, met Kleinkinderen.nl maak je er elke keer een klein feestje van.

Kleinkinderen.nl is een initiatief van Sandra van Mook. Zij ontdekten dat er maar weinig informatieve én leuke online platforms zijn voor opa's en oma's van nu. Dat terwijl er zoveel leuks te delen en te doen is voor grootouders en de kostbare tijd met kun kleinkinderen. Je moet het alleen wél weten te vinden.

Sandra van Mook

Sandra van Mook

Al meer dan vijftien jaar ben ik werkzaam in de boekenbranche. Ik vind het fantastisch om jong en oud te vertellen over een nieuw geweldig boek. Of het nu gaat om een kinderboek, culinaire titel of invulboek. Er zijn zoveel geweldige verhalen te vertellen. Wat mij betreft is er niets leuker dan anderen vertellen over een product of activiteit waar je zelf enthousiast over bent. En dat is precies wat ik met Kleinkinderen.nl hoop te gaan doen. In het leven draait het om herinneringen maken. Groot of klein. Onvergetelijke momenten waar kleinkinderen later nog aan terug zullen denken. Die dag dat opa kwam vertellen in de klas of oma haar favoriete recept voor het eerst deelde. De gezellige lunchroom waar iedere keer werd gegeten als de kleinkinderen weer kwamen logeren of het vogelhuisje dat samen werd gemaakt en nu nog steeds in de tuin hangt.

Ik ben moeder van twee dochters (Fem en Iza) en werkzaam als marketeer in de boekenbranche. De oma’s en opa van Fem en Iza wonen helaas niet om de hoek. Ze zien elkaar niet vaak en daardoor zijn de momenten dat ze wel samen zijn extra waardevol.

Ik hoop dat we je hier kunnen inspireren om samen herinneringen te maken. Als je suggesties, ideeën hebt of met mij wat wilt delen dan hoor ik heel graag van je. Neem hier contact op, dat lijkt me super leuk! 

Snelle links

Kleinkinderen nieuwsbrief
Contact
Samenwerken en adverteren