52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen

'Nooit meer een saaie zondag’. Dat is het motto van Ellie Brik. Ellie gaat al jarenlang op pad naar de leukste dorpen en steden van Nederland en België. 20 jaar geleden verscheen '52 zondagen wandelen & lunchen' en daar zijn inmiddels al meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. En nu is er een nieuw boek!

Ellie neemt je in dit nieuwe boek weer mee op haar wandelingen, met onderweg altijd een goede kop koffie en een lekkere lunch. En dit keer niet alleen in Nederland, maar ook in België. Je wandelt langs monumenten, bijzondere plekken, musea, winkeltjes en mooie parken. Bij elke wandeling krijg je bovendien veel tips om je zondag nóg leuker te maken!

Het boek neemt je mee van Antwerpen tot Woudsend. Bezoek mooie Belgische kustplaatsen als Oostende, De Haan en De Panne, ontdek de leukste wijken in Rotterdam, Leuven en Goes of ga naar kleinere plaatsen als Grave, Elburg en Wijk bij Duurstede.

52 nieuwe wandelingen (22 in België) met uitgeschreven wandelroutes, duidelijke wandelkaarten en praktische tips. Vincent van den Hoogen maakte de prachtige foto's.

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen | Ellie Brik | € 22,50


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.