Aan wie geef jij 'Dolfje Weerwolfje' van Paul van Loon cadeau?

Dit jaar wordt de 'Geef een boek cadeau'-actie voor het zesde jaar georganiseerd. De stichting heeft dit jaar gekozen voor 'Dolfje Weerwolfje' van Paul van Loon. Vanaf vrijdag 10 februari is dit boek te koop voor slechts € 2,99.

De campagne Geef een (prenten)boek cadeau heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan – met als resultaat dat boeken een vaste plaats krijgen in zijn of haar leven. Om die boekenkast te vullen, bundelen boekhandels en diverse partners ieder jaar hun krachten om  in het voorjaar een jeugdboek en een prentenboek beschikbaar te stellen voor een klein bedrag.

Je kunt een exemplaar kopen voor je eigen kleinkinderen, maar het is ook mogelijk om een of enkele boeken te doneren. Veel boekhandelaren hebben hiervoor een speciaal plankje bij de kassa. Alle exemplaren die worden gekocht voor het goede doel, worden na afloop van de campagne gedoneerd. Iedere boekhandel kiest hier een eigen goed doel voor. 

Alle informatie over de stichting en campagne vind je op de website van Geef een boek cadeau.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.