De ARTIS Zoomeravonden komen weer terug

ARTIS Zoomeravonden

Geweldig nieuws! De ARTIS Zoomeravonden komen weer terug. Van 9 juli tot en met 3 september is ARTIS elke zaterdag tot zonsondergang open. Het is de negentiende keer dat deze geweldige dierentuin in Amsterdam de Zoomeravonden organiseert. Tijdens de gouden avonduren, tussen de bloeiende perken van de eetbare tuin, betreedt aanstormend Nederlands muziektalent elke zaterdag het podium in de ARTIS-Muziektent. Daarnaast is er dagelijks een afwisselend dagprogramma met activiteiten voor jong en oud.

Deze zomer treden FRIDAY, Ciao Lucifer, Lorren, Inge Lamboo, Remme, Supermoon, Goldkimono en Julian du Perron op van 19.00 tot 20.00 uur in de Muziektent, omringd door goudwanggibbons en Chileense flamingo’s. Daarnaast kun je vanaf 16.30 uur op diverse plekken in de dierentuin genieten van optredens van talenten van het Conservatorium van Amsterdam. Je kunt dansen op je blote voeten in het gras en later op de avond deelnemen aan een van de avondrondleidingen tijdens het invallen van de schemering.

Speciale activiteiten voor kleinkinderen

Er is een nieuwe speurtocht, waarbij kinderen leren over wie de slimste helpers van de natuur zijn en hoe ze zelf een helper kunnen worden. Iedere zaterdag wordt er om 16.30 uur een kinderactiviteit georganiseerd bij de Muziektent. Kom je vroeg naar het park? Dan kun je op zondagochtend samen met je kleinkinderen genieten van een voorstelling van Poppenkast op de Dam. Iedere dag vertellen  de dierverzorgers op verschillende plekken in het park over hun belevenissen in ARTIS.

ARTIS Zoomeravonden

Praktische informatie  
Vanaf 9 juli t/m 4 september wordt de zomer gevierd in ARTIS. Het Zoomeravond-programma begint elke zaterdag om 16.30 uur en duurt tot zonsondergang. Ticketprijzen volwassenen: 10 euro in de voorverkoop, 15 euro reguliere prijs en voor ARTIS-leden gratis toegankelijk. Ticketprijzen voor kinderen: 5 euro in de voorverkoop, 10 euro reguliere prijs.  

Het volledige programma is te vinden op de website van ARTIS.  


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.