Echte post is zoveel leuker

Brievenbuscadeaus

Kleinkinderen vinden het geweldig om echte post van opa en oma te ontvangen. Naast kaarten, ballonnen en chocolade, zijn er ook nog een heleboel andere opties. Wij zetten een paar originele ideeën op een rij.

1. Knutsel

Pukaca is in 2005 ontstaan in Portugal. Het merk is opgericht door ontwerpers Isabel Vaz en Nuno Dias. Al hun ontwerpen zijn geïnspireerd op de natuur, sprookjes & legendes, middeleeuwen en mythische wezens. De kaarten van Pukaca zijn 100% plastic vrij en gemaakt van gerecycled papier. Alle postkaarten kun je versturen met een persoonlijke boodschap, waarna je kleinzoon of -dochter het dier of sprookje kan maken.

2. Puzzel

Deze uitdagende puzzel bestaat uit 1000 stukjes en past door de brievenbus. Makkelijk is die zeker niet, maar wel heel erg leuk voor jong en oud. 

3. Stickers

Studio Inktvis verkoopt een heleboel leuke hebbedingen, waaronder deze stickervellen op A6-formaat. Ideaal om een vrolijke boodschap op de achterzijde te schrijven en op de post te doen. Er zijn verschillende ontwerpen.

4. Rainbowmaker Unicorn

Irene is het gezicht achter Happy Whatever. Ze heeft een heleboel bijzonder producten ontworpen, waaronder deze Rainbowmaker Unicorn. De sticker wordt geleverd op een dubbelgevouwen kaart, waar je een lief berichtje op kunt schrijven. Je kleinzoon of -dochter kan de sticker vervolgens ergens op het raam plakken Wanneer de zon op de sticker schijnt, verschijnen er prachtige regenbogen in huis. Er zijn verschillende varianten. 

5. Hey Reader!

Hey Reader! is de boekenbox voor kinderen. Je kunt de box eenmalig cadeau geven, of een abonnement nemen. Iedere maand ontvangt je kleinzoon of -dochter een boek plus een heleboel extra's. Super leuk cadeau voor kleine boekenliefhebbers.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.