Een welverzorgd zomerdagje voor kleinkind en oma

Wat is er leuker dan een kleinkind/oma dagje te organiseren?! Met mooi weer is het heerlijk om naar het strand te gaan. Emmers en schepjes mee en natuurlijk wordt de strandbal ook niet vergeten. Om niet te verbranden neem je een goede zonnebrand mee en dat is het blikje van Sol de Ibiza zeker. Handig: de zonnebrand is waterproof, geschikt voor jong en oud en bestemd voor je gezicht en lichaam. 

Als je het strand zat bent kan je ook nog andere leuke uitjes rondom het strand ondernemen. Wat dacht je van vissen spotten bij het Zeeaquarium in Bergen of als je een durfal bent stap in het reuzenrad bij de pier van Scheveningen. Wat ook een aanrader is om naar toe te gaan is Fort Kijkduin in Den Helder waar je in de voetsporen treedt van Napoleon en het spannendste fort van Nederland gaat ontdekken.

Het kan gebeuren dat er een klein ongelukje gebeurt en je kleinkind een schaafwondje heeft. Dan is het altijd handig om dit potje bijenwas van Saar Soleares in je tas te hebben. De bijenwas versnelt de genezing van wondjes, kalmeert jeuk (mocht je een kwal zijn tegengekomen wat heel erg kan jeuken) en het vermindert en herstelt het verouderen van de huid (dus ook handig voor oma 😉). De geur van de was is aangenaam en ruikt lekker naar honing. 

Na een dagje strand kom je rozig thuis en moet het zand natuurlijk nog wel even afgespoeld worden. Even lekker onder een koele douche of nog even spelen in bad en daarna lekker je bed in maar eerst wordt je nog even ingemasseerd met de bodylotion van Carelia. Deze bodylotion maakt de huid van kleinkind en oma (maar ook van opa en papa's en mama's) weer heerlijk zacht en glad door de haver- en katoenzaadolie die het product bevat. De bodylotion heeft een ontzettend lekkere zachte katoenachtige geur die niet overheerst. Een geur om verliefd op te worden. 

Tijd voor oma om even op de bank te gaan zitten met een lekker kopje thee. Met deze kamille thee kan je lekker ontspannen en val je goed in slaap. Als je kleintje niet kan slapen is deze thee ook uitermate geschikt om te geven vanwege de zachte smaak en het rustgevende effect. 

Wat een heerlijke producten allemaal. Ik heb ze één voor één mogen gebruiken en ik ben helemaal fan. Je shopt deze producten bij Saar Solares waar ze ook nog een heleboel andere leuke dingen hebben. De natuurapotheek voor moeder en kind maar oma mag er ook best een kijkje op nemen. 

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Kleinkinderen probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.