Enzo en de strijd tegen de Oni - magisch debuut van cabaretier Thomas van Luyn

Enzo vindt een vreemd Ding in zijn rugzak… Het is klein en van metaal, en hoe het daar komt weet hij niet. Wat Enzo ook niet weet, is dat het Ding een bizarre kracht bezit. Wanneer hij daar achter komt is het te laat. Want dan zit hij al op een dak aan de andere kant van de stad. En dan moet hij ook nog eens tegen onzichtbare monsters vechten.

Intussen wil Enzo heel graag niet in elkaar geslagen worden door Yo en Watnou. Gelukkig zijn zij doodsbang voor Kira, Enzo’s beste vriendin. Zou Ken, de nerd die beroemde veldslagen naspeelt, hem kunnen helpen met het Ding en zijn vreemde kracht? En waarom ziet niemand in de klas dat meester Harro knettergek en levensgevaarlijk is?

Enzo en de strijd tegen de Oni is een verhaal vol magie, spanning en humor voor kinderen van, nou, pak ‘m beet 10 tot een jaar of 14. Maar pin de schrijver er niet op vast.

€ 16,99 |gebonden, 271 pagina’s | ISBN 978 90 214 3094 2

THOMAS VAN LUYN is cabaretier, acteur, programmamaker en schrijver. Hij werd geboren in Congo en groeide op in Utrecht. Al jaren is hij de meest gelezen columnist van Volkskrant Magazine. Thomas zorgt ervoor dat hij geen hobby’s heeft omdat die er een handje van hebben om werk te worden. Hij woont met zijn gezin in Amsterdam. 

SOPHIE PLUIM studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en werkt als illustrator voor verschillende uitgeverijen. Ze houdt van de natuur en combineert die graag met historische- en fantasy-elementen.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.