Waarom je een fotoshoot met je kleinkinderen zou doen

Waarom je een fotoshoot met je kleinkinderen zou doen

Foto's van je kleinkinderen heb je nooit genoeg. Natuurlijk kun je een gewone fotoshoot regelen, maar er zijn ook andere leuke opties. Wij zetten een paar originele shoots op een rij. Vergeet niet ook een foto van jou en de kinderen samen te laten maken.

Confetti

Een confettishoot zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Je kunt dit bijvoorbeeld regelen bij Bulder Produkties in Amsterdam. Je kunt kiezen uit verschillende vrolijke achtergrondkleuren en een heleboel attributen. Van kleine en grote hoedjes en zonnebrillen tot een ouderwetse telefoon, megafoon en donut. Op het Instagramaccount van Bulder Produkties vind je alle informatie. 

Fantasie

Geen tijd om een fotoshoot te plannen, maar toch op zoek naar een bijzondere foto? Laat dan een foto bewerken. Dit kan bijvoorbeeld bij Unieke Foto. Kies een van de tachtig achtergronden en voeg een foto van je kleinkind(-eren) toe. Klaar! 

Weet jij nog een unieke fotoshoot? Laat het ons weten. Dan voegen we de opties toe aan deze blog.

Fotokunst

Wil je echt een epische groepsfoto? Kijk dan eens bij Lumistroke, daar maken ze 'fotokunst met jou in de hoofdrol'. En dat is niet overdreven als je de voorbeelden op hun website ziet. Elke droom die jouw kleinkind bedenkt kunnen zij realiseren.

Een fotoshoot is een geweldig (mid)dagje uit en maakt een tastbare herinnering die voor altijd bewaard kan worden. Twee mooie redenen voor een fotoshoot met de kleinkinderen toch?!


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.