Kalenders om cadeau te doen aan je kleinkind

De herfst is begonnen en dat betekent dat de winkels weer vol komen te liggen met (scheur-)kalenders voor jong en oud. Wij zetten een paar grappige, leuke of mooie kalenders voor kleinkind op een rij.

National Geographic Junior Scheurkalender

Weten waarom gorilla’s boeren laten? SCHEUR! Waarom een vogelbekdier een zomerslaap houdt? RATS! En hoe lang een auto-rit naar de maan zou duren? KRRSJ! De National Geographic Junior scheurkalender 2023 staat bomvol weetjes over wilde dieren en woeste natuur. Tussendoor maak je uitdagende puzzels en kun je lachen om hilarische moppen. Scheuren maar!

National Geographic Junior | € 18,74

 

Disney weekkalender

Deze handige kalender is een topcadeau voor kleinkinderen die van Disney houden. Met iedere dag voldoende ruimte om afspraken te noteren. Samen gamen, een feestje of naar de skatebaan? Het kan allemaal opgeschreven worden. 

Disney weekkalender | € 13,70

 

Moppen voor kinderen scheurkalender

Een scheurkalender vol met moppen voor kinderen! Elke dag een nieuwe grap! Door een perforatierand zijn de blaadjes er gemakkelijk uit te scheuren en de twee gaten bovenin maakt dat de scheurkalender eenvoudig is op te hangen. Een prachtig cadeau voor jezelf of om een ander blij mee te maken!

Moppen voor kinderen scheurkalender | € 9,99

 

 

Forever Friends weekkalender

Deze kalender van Hallmark is super schattig en leuk voor kinderen die zelf iets op de kalender kunnen schrijven. Een sportles, speelafspraak of kinderfeestje. Met de handige ringband kan de kalender opgehangen worden. Forever Friends!

Forever Friends weekkalender | € 11,99

 

 

Kidsweek Moppenscheurkalender

Hoe heet een telefoon die in de wc is gevallen? Nou, een pleemobiel natuurlijk! Deze en vele andere moppen en raadsels vind je terug in de Kidsweek moppenscheurkalender 2023. Grappig tot het laatste velletje, dus trek vanaf 1 januari 2023 elke dag je lolbroek en je grapjas aan, want dat wordt weer lachen geblazen met Kidsweek!

Kidsweek Moppenscheurkalender | € 15,99

 


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.