Kleinkinderen.nl is live + winactie!

Kleinkinderen.nl winactie

Het is zover, Kleinkinderen.nl is live! Dé website voor opa's en oma's die het beste uit de tijd met hun kleinkinderen willen halen. Op ons platform vind je tips, uitjes, cadeautjes en handige adviezen om de mooiste herinneringen mee te maken. Samen met de kleinkinderen, maar ook voor jezelf om weer even op te laden.

Wat vind je bij Kleinkinderen.nl?

Shop
Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, leuk én veilig. Bij Kleinkinderen bevelen we alleen producten en diensten aan die hieraan voldoen. Zo vind je hier de leukste kinderboeken, fijn en degelijk speelgoed om uren mee buiten te spelen, maar ook leuk, creatief speelgoed waar kinderen zich binnen mee kunnen vermaken (zonder scherm). Een lief kraamcadeau of brievenbuscadeau is hier zo gevonden. Handig!

Dingen doen
Aan opa's hand naar de apenrots, met oma in een pipowagen overnachten en tot 's avonds laat de sterren tellen... de mooiste herinneringen maar je dagjes- en nachtjes weg. Echte quality time, daar zijn we naar opzoek. Kleinkinderen selecteert de leukste uitjes en spot de meest kind- en grootoudervriendelijkste hotels en reizen. Natuurlijk vind je hier ook avondjes uit voor opa's en oma's, want die zijn ook heel belangrijk!

Me-time
Me-time, tijd voor jezelf dus omdat dat ook gewoon heel nodig is. Even rustig aan, een mooi boek lezen, een handige oplossing vinden of iets nieuws leren. Dingen voor jezelf, niet voor de kleinkinderen, maar helemaal voor jou - je ontdekt ze hier.

Blog
Op het Kleinkinderen.nl blog vind je regelmatig nieuwe artikelen met tips zoals: nieuwe boeken, doe-dingen, acties, recepten en de rubriek opgebiecht. Allemaal handige ideeën om de tijd met je kleinkind zo gezellig mogelijk te maken.

Gratis & winnen
Onder dit kopje vind je de recente leuke gratis extra's en winacties. Hoe handig!

Wie zijn wij?

Kleinkinderen.nl is een initiatief van Sandra van Mook en Mariko Naber. Zij ontdekten dat er maar weinig informatieve én leuke online platforms zijn voor opa's en oma's van nu. Dat terwijl er zoveel leuks te delen en te doen is voor grootouders en de kostbare tijd met kun kleinkinderen. Je moet het alleen wél weten te vinden. Meer over ons vind je op de pagina Over Kleinkinderen.

Winactie

Last but not least, om te vieren dat we live zijn hebben we een mooie winactie! Van Kidsweek mogen we namelijk een Kidsweek halfjaarabonnement verloten t.w.v. €48,50! Kidsweek is dé kinderkrant van Nederland. Kinderen krijgen zo, op een leuke en begrijpelijke manier, elke week het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Een leuk en educatief cadeau voor je kleinkind!

Hoe maak je kans?

Kleinkinderen.nl Kidsweek winactie

Om kans te maken op deze mooie prijs:
1 - Volg @kleinkinderen.nl en @kidsweeknl op Instagram en/of Kleinkinderen.nl op Facebook
2 - Laat onder deze Instagram-post of deze Facebook-post weten dat je meedoet en waarom je het abonnement wilt winnen
3 - Optioneel: tag iemand die deze prijs of Kleinkinderen.nl ook wel leuk vindt!

We maken na vrijdag 22 oktober de winnaar bekend. Succes!
 

Voorwaarden van de winactie

  • deze winactie loopt t/m 22 oktober 2021
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Volg en laat onder bovengenoemde posts weten waarom je deze prijs wilt winnen
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram en Facebook in de gaten
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram, Facebook en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.