Lekker kletsen met je kleinkinderen

Duoklets oma

Peuters en kleuters zijn echte praatjesmakers en zo genoot ik vroeg ook altijd van het programma "Praatjesmakers" met Jochem van Gelder. De leukste uitspraken en verhalen kwamen voorbij en ik denk als je jezelf terugziet dat er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Zelf kan je als kleinkind ook lekker ongelimiteerd kletsen met je opa en oma over van alles en nog wat.

Hoe leuk is het wel niet om dit soort gesprekken op te schrijven en te bewaren (!) in een Duoklets boek waarbij het kleinkind met opa en oma een eigen boekje heeft waarbij de gezellige kletsverhalen in op worden geschreven.

Duoklets

In het boekje van Gezinnig komen op de eerste pagina een foto van jullie beiden en daarna leidt het boekje je langs allerlei vragen zoals welke medailles heb je gehaald, familiegeheimen, je lievelingseten en jullie mogen elkaar ook interviewen over huisdieren, tijdmachines en verhuizen. De linker pagina is voor het kleinkind en de rechterpagina voor opa of oma. Als het boekje vol staat is dat een mooi aandenken en leuk om eens in terug te bladeren en helemaal leuk om te lezen als het kleinkind alweer iets ouder is. Er is een Duoklets opa en een Duoklets oma verkrijgbaar dus pak die pen en ga het boekje invullen met opa en oma

Duoklets opa

Kletsen in de vakantie

Voor de aankomende vakantieperiode is het boekje "Vakantieklets" het ideale tijdverdrijf voor onderweg maar ook voor op de camping of hotel. Onderweg speel je bingo en zoek de voertuigen en op de camping zet je een speurtocht uit of verstop een schat in de speeltuin en maak een schatkaart. In dit boekje kan je ook elke dag het weer neerzetten, wat je hebt gegeten en wat voor bijzondere dingen je hebt gezien. Een mooi aandenken aan die heerlijke vakantie.

De klets boeken zijn er voor kinderen vanaf 6 jaar en ontzettend leuk om alleen of samen in te vullen. Naast bovengenoemde klets boeken zijn er nog een hoop anderen verkrijgbaar dus neem snel een kijkje op www.gezinnig.nl als je geen genoeg kan krijgen van het geklets. 

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Kleinkinderen probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.