Leuk boek: Master the originals

Chef on a missionJeroen van Oijen is een Chef on a mission. Hij werkte 35 jaar als professionele kok. Eten en koken zijn Jeroen zijn grootste passies. Het houdt hem al zijn leven lang bezig. De afgelopen jaren stelde Jeroen van Oijen op basis van ervaring en onderzoek de ultieme top 100 van gerechten samen die iedere (hobby)kok zou moeten kennen en beheersen. Stuk voor stuk gerechten die wereldberoemd zijn en mateloos populair. Ze bevatten allemaal specifieke technieken en smaken die je repertoire verrijken.

Master the originals 
Ben jij klaar voor het grootste culinaire avontuur van je leven? Ben jij een hobbykok die willen leren koken als een echte chef? Ben je iemand die eerst de originele versie van gerechten wil leren kennen, en kunnen maken, om er daarna een eigen draai aan te geven? Wil je jouw culinaire repertoire flink uit gaan breiden? Dan is dit boek een echte must-have!

Jeroen van Oijen, Chef on a mission, gaat voor jou op jacht naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld. Hij gaat het leren van de mensen die het niet een paar keer, maar duizenden keren gemaakt hebben. In dit boek staan de eerste 20 gerechten die hij tot de bodem toe uit heeft gezocht en waarvan hij de bereiding tot in de puntjes beheerst. 

Master the originals | Auteur: Jeroen van Oijen | Uitgeverij: Culversity | € 39,99 


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.