Leuk boek: time to momo - Foodies

De dag beginnen met een goede kop koffie, de lekkerste lokale specialiteiten shoppen bij een delicatessenwinkel, aansluiten bij een ambachtelijke bierproeverij, genieten van een gastronomisch diner en voor het slapengaan een bijzondere cocktail wegtikken. Liefde gaat door de maag, en goed eten en drinken maken echt het verschil tijdens een stedentrip.

Eén van de redenen dat we graag eropuit gaan naar een andere stad of naar een ander land, is om nieuwe geuren, kleuren en smaken te ontdekken. Op dat ene terrasje smaakt de wijn vaak toch net iets lekkerder. Voor de foodies onder ons tipten onze time to momo-locals de culinaire adressen die je niet wilt missen tijdens je stedentrip. Van low budget eetzaakje tot driesterrenrestaurant en van ambachtelijke bakker tot adres waar je typische lokale lekkernijen haalt. In time to momo foodies vind je de adressen die jouw stedentrip in Nederland, België of Frankrijk tot een smakelijk succes maken. Kies jouw favoriete foodie-bestemming, reserveer bij de plekken die je wilt ontdekken, activeer je toetjesmaag en zet je riem alvast een gaatje ruimer. En vergeet niet één van onze hoteltips te boeken; allemaal slaapplekken met een bijzonder restaurant. Enjoy! 

  • Foodie-bestemmingen in de steden Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Middelburg, Antwerpen, Gent, Brussel, Kortrijk, Lille, Parijs & Lyon;
  • Ook volop tips voor wie van vegetarisch of vegan eten houdt;
  • Koffieliefhebber opgelet: per stad vind je bovendien de leukste koffietentjes;
  • Naast al het lekkers staan in de gids leuke uitjes, winkels en toffe slaapadressen.

time to momo - Foodies | Uitgeverij: mo'media | € 19,99


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.