Rust, regelmaat en reinheid maar ook een beetje doen wat niet altijd mag

De Kruidentante | Etherische olie | Essentiele olie | Aromatherapie

Dat er bij opa en oma afgeweken wordt van de drie eenheid rust, regelmaat en reinheid is natuurlijk logisch, want bij opa en oma mag net iets meer dan thuis. Bij opa en oma zijn bijvoorbeeld de drie S'en van toepassing Snoep, Spelen en Shoppen bijvoorbeeld. De kleinkinderen krijgen net nog even dat extra snoepje, ze mogen spelen met dingen waar ze thuis niet mee mogen spelen en er wordt lekker geshopt en krijgen iets wat ze van hun vader en moeder niet krijgen. Daar zijn opa's en oma's natuurlijk voor, net even het extra verwennen van de kleintjes.

Na zo'n enerverende dag moet er natuurlijk wel lekker geslapen worden en dat gebeurt vaak wel gelijk maar mocht dat niet lukken kan je je kleintje insmeren met de lavendel geur van Slaap Schaapje. Leuke naam hè. Dit handige rollertje bevat o.a. de geur van lavendel, mandarijn en roomse kamille. Rustgevende geuren die ervoor zorgen dat je kleintje zo in slaap valt. Je rolt wat op de polsen, achterin de nek of op de borst en de geur doet zijn werk. Ze vallen zo in slaap en kunnen dromen over de belevenissen van de dag. 

Mijn mening over deze olie

Ik ben dol op geurolie dus deze relax en cosy olie was ook helemaal voor mij weggelegd. De geur van bergamot reggio, jasmijn en vanille was een heerlijke combinatie en na een stressvolle dag werd ik helemaal ontspannen toen ik de geur rook. De geur blijft ook lang hangen dus extra fijn voor een ontspannen avond. 

De Slaap Schaapje roller heb ik zelf ook geprobeerd. De geur is niet al te sterk voor een volwassene maar voornamelijk de lavendel geur komt goed naar voren. De geur maakte mij ontspannen zodat ik sneller in slaap viel. 

Tijd voor me-time

Als opa en oma na het naar bed brengen van de kleinkinderen op de bank ploffen kunnen zij ook wel wat ontspanning gebruiken. Het is dan lekker dat dat kan met een ontspannende geur die langs komt drijven. Met de relax en cosy geur die o.a. bergamot reggio, jasmijn en vanille bevat word je helemaal ontspannen. Doe een paar druppels in een beetje water die door een geurverspreider zo je neus in komen vliegen. Je kunt de olie ook gebruiken in een bad of tijdens een lekkere massage. Ontspannender dan dit wordt het niet. 

Deze twee ontspannende producten voor jong en oud koop je bij de Kruidentante, waar je trouwens ook nog een hoop anders lekkere producten kunt kopen voor de kleintjes met leuke namen als kippendroom, biggetje fris en panda bad. En opa en oma kunnen genieten van een kopje thee van OrTea of een lekkere badolie. Genoeg om mee te ontspannen dus. 

De Kruidentante | Etherische olie | Essentiele olie | Aromatherapie

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Kleinkinderen probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.