Heerlijke speeltuin tips

heerlijke speeltuin tips

September is vaak nog een heerlijke maand om op pad te gaan met de kleinkinderen. Bijvoorbeeld naar een speeltuin.

Herberg De Drie Linden - Drunen

Vlakbij de Loonse en Drunense Duinen vind je Herberg De Drie Linden. Er is een grote parkeerplaats voor de deur en binnen een paar minuten lopen sta je in de bossen. Direct aan het grote terras is een speeltuin met veel verschillende attracties. Denk aan een familieschommel, grote glijbaan en een wip. Maar ook een bungee-trampoline en nostalgische draaimolen. Deze twee attracties zijn niet gratis. 

Speeltuin Nederhemert

De speeltuin in Nederhemert is al meer dan honderd jaar oud. Je vindt deze speeltuin midden in een bosrijke omgeving. Voor de (groot-)ouders is er een heerlijk terras waar je kunt lunchen, dineren of alleen een snack of drankje kunt bestellen. Er zijn een heleboel (nostalgische) speeltoestellen. 
Entreeprijs: € 1,50

Speeltuin Kitskensberg - Roermond

Deze enorme speeltuin is ca. 6 hectare groot en je vindt hier meer dan 80 kleine en grote speeltoestellen. Van een trampolinepark en een klimpiramide tot een zand- en waterspeelplaats, super lange glijbaan en een waterspeeltuin. Entreeprijs: € 1,50

Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe - Ruinerwold

Hier kun je je echt de hele dag vermaken samen met de kleinkinderen. Speel- en ijsboerderij De Drentse Koe is in 2021 door de ANWB uitgeroepen als leukste uitje van Drenthe. Er is een speeltuin (binnen en buiten), waterspeelplaats, maïsdoolhof en een dierenweide. De kleinkinderen kunnen klimmen boven de koeien en er zijn familiefietsen. 
Entreeprijzen:
Kinderen van 1 tot en met 3 jaar: € 6,-
Kinderen van 4 tot en met 16 jaar: € 10,-
Volwassenen: € 6,- 

We vullen deze lijst graag aan met andere speeltuinen. Welke speeltuin adviseer jij?


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.