Stippen met kinderen is zó leuk + winactie t.w.v. €51,95

Stippen is ontzettend leuk is om te doen! Met stippatronen vrolijk je allerlei alledaagse voorwerpen op, eenvoudig en met groots resultaat. Met een paar stokjes of spijkers en wat verf kun je zo aan de slag!

Veel mensen hebben dit al ontdekt en er zijn duizenden stipverslaafden. Het is dan ook niet vreemd dat er uitgekeken wordt naar het nieuwe Stipstijl-boek. Dit keer speciaal voor kinderen!

Stippen. de kids editie

In Stippen. de kids editie laat Nienke van der Zwan (@stipstijl op Instagram) zien hoe je de mooiste stippen kunt maken op allerlei voorwerpen. Nienke legt stap voor stap uit hoe je de tofste resultaten krijgt. Ga lekker aan de slag met het versieren van kleurrijke schaaltjes, leuke hebbedingetjes, zoals een cadeaudoosje, een klok of fotolijstje en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stippen is voor alle leeftijden

Nienke heeft al duizenden mensen aan het stippen gekregen. Kijk maar eens op de hashtag #stipstijlvirus. Ze is moeder van twee kinderen Niel (12 jaar) en Fons (10 jaar). Zij zijn haar trouwste fans en stippen al vanaf jonge leeftijd. Ook hun vrienden, nichten, tantes en oma’s vinden het erg leuk. Stippen is voor alle leeftijden en iedereen kan stippen.

Houden jouw kleinkinderen van precisiewerkjes of creativiteit, dan zullen zij al snel ontdekken hoe leuk en ontspannend stippen is. Pas maar op dat ze niet verslaafd raken – of dat je er zelf aan begint!

Verwacht een kleurrijk boek gevuld met veel handige tips, ideeën, duidelijke uitleg en illustraties, inspiratie en veel patronen voor elk niveau. Ook bevat het boek toegang tot gratis materiaal met o.a. 3 online bonuspatronen. Het praktische handboek richt zich op kinderen, al is het geschikt voor iedereen tussen 8 en 88 jaar.

Winnen!

Wij mogen een Stipstijl pakket weggeven t.w.v. € 51,95 Hiermee kun je meteen aan de slag gaan. Het is inclusief 4 potjes porseleinverf, complete set met kunststof stipstokjes én het nieuwe boek Stippen. de kids editie.

Hoe maak je kans?

Vul hieronder je naam en adres in en je maakt meteen kans op de prijs. Ook krijg je dan voortaan de nieuwsbrief van zowel Stipstijl als Kleinkinderen, vol gezelligheid!

.

 

Winactie voorwaarden

  • de winactie loopt tot 1 december 2022
  • iedereen mag meedoen aan de winactie door één keer het formulier in te vullen (meerdere keren heeft geen zin)
  • door bovenstaand formulier in te vullen maak je kans op de op deze pagina genoemde prijzen - niet inwisselbaar
  • na de einddatum van de winactie loten we de winnaar en maken we deze bekend via onze social media kanalen
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen via e-mail. Je naam en e-mail adres sturen we door naar de aanbieder van de prijs
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • Kleinkinderen.nl en de ondernemer die de prijs ter beschikking stelt, gebruiken de gegevens die je op dit formulier verstrekt om contact met jou op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Door je e-mailadres hier in te vullen en aan ons te versturen, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met onze privacy disclaimer. Je kunt op elk moment uitschrijven door middel van een duidelijke 'schrijf je uit'-link in de footer van onze nieuwsbrieven, of door contact met ons op te nemen via info@kleinkinderen.nl. We behandelen je gegevens met respect en gebruiken ze alleen voor onze eigen doeleinden. No spam!
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.