Verwonderland bij Intratuin - leuk met de kleinkinderen!

Op een grauwe dag in november stapte ik de Intratuin in Heerhugowaard binnen en daar waande ik mij direct in een andere wereld. Een vrolijke en kleurrijke wereld welteverstaan. Bij binnenkomst werd ik ontvangen door een paar een paar rendieren die tussen de verlichte kerstbomen stonden. Het leek wel Lapland alleen de sneeuw miste nog. Even verderop kwam ik de Kerstman tegen en het treintje voor de kinderen stond al klaar om een ritje mee te maken. Ik volgde het geluid van de kerstmuziek maar voordat ik daar uitkwam, kwam ik bij een kerstdorp aan tussen de bergen met skiënde mensen, een ronddraaide carrousel, versierde kerstbomen, een speelgoedwinkel en alles wat je maar kan wensen voor een geweldige kerst. Als ik de kerstmuziek volg kom ik uit bij een kerststal met een Kerstman, een rendier en gezellige kerstmuziek. Hier begint Verwonderland pas echt.

Verwonderland bestaat uit vijf verschillende kersttrends:

- Clear Mindset

- Comfy Tones

- Natural Treasures

- Warm Memories

- Candy Cane Lane

Met Clear Mindset waan je je in sneeuwwit, ijsblauw en kerstgroen winterbeeld wat rustig maar wel stoer overkomt. Je maakt met deze kersttrend een eigen Lapland in je woonkamer. 

Vind je de fluffy materialen heerlijk dan moet je even een kijkje nemen bij Comfy Tones. Geen harde kerstballen maar kerstballen van zachte stof, engelenvleugels en aaibare kerststerren. Je kerstboom wordt een echte knuffelmuur. 

Heeft je huis veel natuurlijk tinten dan kan je zeker slagen bij Natural Treasures als je je kerstboom en andere accessoires in dezelfde lijn wil doorvoeren. Deze lijn beval veel structuur, geometrische vormen en gerecyclede materialen. Weinig glitters maar wel een stoere uitstraling met ornamenten en metalen frames. 

Hou je meer van goud, bordeaux, donkerblauw en zwart dan zit je bij Warm Memories goed. Veel luxueuze artikelen met glitter en glamour. De donkere kleuren lijken wat kil over te komen maar niets is minder waar, want het brengt juist warmte in huis door het vele fluweel. 

Bij de kersttrend Candy Cane Lane kijken de kinderen hun ogen uit. Draaimolens, zuurstokken, kerstknuffels en heel veel rood en groen maar je treft hier ook goud en zilver aan. De notenkrakers zijn ook altijd favoriet en wat dacht je van een grote Kerstsok om boven de open haard of kachel te hangen en hopen dat er straks een cadeautje in zit. 

Veel inspiratie

De levensgrote kerstbomen geven enorm veel inspiratie. Alle kersttrends hebben wel wat en zou ik zo allemaal in mijn huis kunnen toepassen. Ik word erg hebberig van alle leuke artikelen. De notenkraker mag zeker niet ontbreken. Deze stond altijd al op mijn wensenlijstje. Voor nu heb ik voornamelijk geshopt in de Candy Cane Lane. Veel rood en groen met ballen in allerlei materialen, motieven en vormen. De vlinders zijn ook favoriet. Het hoort bij de lente maar met de mooie rode en groene kleuren en glitters maken ze mijn lamp helemaal Kerst. De ballen heb ik mooi gedrapeerd op een etagère om mijn huis al een beetje in de kerstsfeer te brengen. De Kerstman in de auto en de giraf krijgen een mooie plek in de kerstboom. 

Intratuin is dé plek waar je deze periode moet zijn, want je vergeet even alles om je heen en je bent helemaal in de kerstsferen en de kinderen kunnen zich hier zeker vermaken. Neem een kijkje op www.intratuin.nl/verwonderland en alvast je wensenlijstje samen te stellen. Ik zal er deze periode nog wel een aantal keer te vinden zijn. Kom je ook?

Over de auteur

Tessa Droge
Officemanager en planner als beroep en in haar vrije tijd dol op lezen, lekker eten, winkelen en reizen. De dingen waar ze zoveel plezier uithaalt test ze graag uitgebreid uit. Voor Kleinkinderen probeert ze (nieuwe) producten en schrijft over haar bevindingen. Je zal haar hier zeker nog vaker tegenkomen.


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.