Vijf podcasts voor kinderen

Top 5 podcasts voor kinderenPodcasts groeien de laatste jaren enorm in populariteit. Ze zijn vaak gratis te beluisteren via bijvoorbeeld Spotify. Ook voor kinderen zijn er inmiddels verschillende leuke podcasts. Wij zetten er vijf op een rij.

De Waanzinnige Podcast

Dit is een podcast over kinderboeken, voor en door kinderen. In iedere aflevering bespreekt een kind zijn of haar favoriete boek. De afleveringen duren niet al te lang, dus ideaal voor een korte autorit of even een moment rust. 

De Podcast van Het Klokhuis

Het Klokhuis heeft negen podcasts opgenomen over uitvindingen of ontwikkelingen die de wereld veranderd hebben. Gewone dingen die ontzettend belangrijk blijken te zijn. 

Wetenschapje

Houd je kleinzoon of -dochter van wetenschap? Dan is de podcast Wetenschapje absoluut een aanrader! Er zijn al meer dan vijftien afleveringen voor kinderen vanaf acht jaar. 

De Magische Eenhoorn

Rebecca is mindfulnessdocent. Met deze podcast laat ze kinderen vanaf vijf jaar op een speelse manier kennismaken met mediteren. 

Oma Guus

Er zijn ook al podcasts voor de allerkleinsten, zoals de podcast Oma Guus. Ze vertelt verhaaltjes, leest voor en je kunt liedjes beluisteren. 


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.