Vijf spelletjes om cadeau te doen

Spelletjes

Veel kleinkinderen vinden het heerlijk om samen met opa en/of oma een spelletje te spelen. Wij zetten vijf spelletjes op een rij.

Vanaf 3 jaar – Stille nacht puzzel

4 puzzels in 1 doos, met vrolijke afbeeldingen bij bekende kinderliedjes uit de boeken van Marijke ten Cate. 

Vanaf 6 jaar – Lift Off

Ben je klaar voor Lift Off? In deze ruimtevaartrace proberen spelers de juiste kaarten te combineren voor een Lift Off! Verzamel de meeste sets van steeds drie kaarten. Elke set bevat een raket, een astronaut en een maan - maar elke kaart moet steeds anders zijn! De kleur en het aantal afbeeldingen op een kaart moet per kaart in de set verschillend zijn.

Vanaf 7 jaar – Nature Challenge Katten

Met Nature Challenge heeft Bioviva een enorm uitgebreid kaartspellenassortiment. Van dieren op de Noordpool en grappige dieren tot je favoriete huisdieren en bijzondere natuurverschijnselen. 
De Nature-challenge is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Ga de uitdaging aan met je tegenstander en leer alles over jouw favoriete dieren. Is jouw dier het grootst? Het snelst? Kies een eigenschap en win. 

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Vanaf 8 jaar – Yu-ca-tan

Om Yu-ca-tan te winnen heb je stalen zenuwen en een dosis geluk nodig. Kies een kaartpunt met een dobbelresultaat en beproef je geluk.
Voor elk passend resultaat ontvang je punten. En voor hoe meer risico je gaat, hoe meer punten je verdient!
Als je durft, probeer je het gelijk nog een keer. Maar pas op: zodra een worp mislukt, verlies je alle verzamelde punten! Wie waagt die wint, maar waag teveel en raak alles kwijt…

Vanaf 12 jaar - Black Party - Rust Zacht Sherlock

221b Baker Street is in rouw. De wereldberoemde detective Sherlock Holmes is vermoord! Hij werd gisteravond in een koets gewurgd toen hij van zijn favoriete opiumkit op weg was naar huis. Er is natuurlijk maar één mogelijke moordenaar: Sherlocks aartsvijand, professor Moriarty! Maar wie ís deze mysterieuze criminele mastermind?

Na de dood van Sherlock nodigt Hare Majesteit Koningin Victoria hoogstpersoonlijk een groep personen uit voor een high tea in Buckingham Palace: Dr. Watson en zijn vrouw Mary, Mrs. Hudson, Mycroft Holmes, Porky Johnson en Irene Adler. Maar één van hen speelt een vals spel ... wie van hen is Moriarty?


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.