Wat is de favoriete uitspraak van jouw kleinkind?

Uitspraken kleinkinderen

'Oma, opa heeft vanochtend een kerker* voor mij gemaakt.' Regelmatig hebben kleinkinderen hilarische uitspraken die je liever niet wilt vergeten. Er zijn verschillende producten om deze uitspraken te bewaren. Wij zetten er een aantal op een rij.

*Natuurlijk werd hier cracker bedoeld. 

Milestone Mijlpaalkaartenbox Original Mini

Deze set bevat maar liefst 100 kaarten. Hoe vaak zeggen de kleinkinderen iets grappigs en denk je: 'dat zou ik op moeten schrijven'? Deze set is dé oplossing om dit soort uitspraken nooit meer te vergeten. Deze Mini Cards zijn 100 unieke geïllustreerde kaartjes (ieder kaartje is anders) in een mooi vormgegeven doosje. Nu kan je al die onverwachte en grappige uitspraken inclusief datum opschrijven om ze dan nooit meer te vergeten.

€ 17,- 

De leukste uitspraken van je kleinkind!

Schrijf in dit vrolijke invulboek de grappigste, meest verrassende of meest ontroerende uitspraken van je kleinkind neer als herinnering voor later. Je kan bij elke uitspraak ook invullen wanneer je kleinkind de uitspraak deed en in welke context, zodat je deze unieke momenten zo goed mogelijk kan vastleggen.
€ 12,99

Maan Amsterdam Uitsprakenboek

In Mijn uitsprakenboek kun je alle leuke, mooie, grappige en ontroerende uitspraken van je kleinkind noteren. Er is ruimte voor 90 uitspraken. Voorin het boek zit bovendien een pagina om de eerste woordjes van jouw kleinkindje te noteren. Bij elke uitspraak kun je de datum en leeftijd van je kleinkind noteren. 
€ 14,95

Mijn mooiste Brabbels en uitspraken - Pauline Oud

Van het allereerste woordje tot de mooiste volzinnen, in dit boekje leg je alle brabbels van je kleinkind vast. 'Ape', 'Broeksmouwen' en 'liftestip'! Je kind doet de prachtigste uitspraken. Van het allereerste woordje tot de mooiste volzinnen.€ 15,95


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.