Wij zijn de wereld

Jostein Gaarder werd wereldwijd bekend zoor zijn succesvolle boek 'De wereld van Sofie', over de geschiedenis van de filosofie. Er werden meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht. In september verscheen 'Wij zijn de wereld', een persoonlijke brief aan zijn kleinkinderen, waarin hij zijn levensfilosofie uiteenzet en urgente vragen stelt over ons bestaan. Een prachtig boek dat wij iedereen aanraden om te lezen.

Ga in gesprek met je kleinkinderen 

Wij zijn de wereld is een prachtig en inspirerend boek over een belangrijk onderwerp: Hoe zorgen we voor onszelf, elkaar en de planeet waarop we leven? Een onderwerp waarover we het wat ons betreft niet vaak genoeg kunnen hebben. Ga het gesprek aan met je (oudere) kleinkinderen. Hoe zien zij dit? En wat doen zij om voor elkaar en de wereld te zorgen? Dit nieuwe boek van Jostein Gaarder is een prachtig boek om cadeau te doen. Aan jezelf, een goede vriend of vriendin of je kleinkinderen (vanaf zestien jaar).  

Wij zijn de wereld

Wij zijn de wereld is een persoonlijke brief van Jostein Gaarder aan zijn kleinkinderen, waarin hij zijn levensfilosofie uiteenzet en urgente vragen stelt over ons bestaan. 
Wat vind jij belangrijk in het leven? Hoe ga je om met de natuur? En de belangrijkste vraag van deze tijd: hoe zorgen we voor onszelf, elkaar en de planeet waarop we leven?

Aan de hand van ervaringen uit zijn leven probeert Jostein Gaarder de wereld te begrijpen. In dit inspirerende boek laat hij zien dat de juiste vragen stellen van levensbelang is voor onze toekomst. 

Wij zijn de wereld | Jostein Gaarder | Uitgeverij De Fontein | Voor iedereen vanaf 16 jaar | € 17,99


Laat een bericht achter

Let op, berichten worden eerst even bekeken voordat ze worden gepubliceerd

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.